Skip to content

Nye Aktiviteter

Nye aktiviteter :

Vi er i den enormt heldige situation at vi igen har ressourcer til skemasætte nogle aktiviteter.

Mød derfor gerne op og deltage i de aktiviteter man finder interessante Følgende er planlagt:

Hver anden tirsdag i ulige uger er der krea-eftermiddag fra kl. 13.00 – 15.00

Hver onsdag er der spille eftermiddag fra kl. 13.00 – f. eks. Kort eller brætspil

Hver torsdag fra kl. 13.00 – 15.00 Er der sy og strikke eftermiddag, hvor der vil være mulighed for at sy på vores symaskiner. Vi vil gerne bl.a. i gang med at producere nogle stofposer til salg i cafeen.

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere