Skip to content

Social Drive Out / Pop Out Café

Her i april 2023 er vi er startet med Social Drive Out ved Brugsen i Havndal - hver tirsdag fra kl. 10.00 - 11.30. Læs mere her.

Vi bringer mad, nærvær og støtte ud

Vi er i Den Blå Paraply blevet en del af et landsdækkende projekt under KFUM’s Sociale Arbejde, som hedder Social Drive Out: https://www.socialdriveout.dk/, som har til formål at bringe nærvær, mad og støtte ud til yderkanterne i Danmark, i vores tilfælde i yderkanterne af Randers Kommune, hvor mennesker er langt fra hjælpe- og støtteforanstaltninger og i fare for at miste det sociale fællesskab.

Vi holder os til et koncept, med en pop-up-café i enten et sognehus, sundhedshus, eller måske blot fra en bil, én gang om ugen i ca. 1,5 - 3 timers varighed, hvor der tilbydes kaffe, kage, en let anretning og vigtigst af alt samvær og samtaler. Ud fra disse møder og det behov vi ser, kan vi afhængig af vores ressourcer udvide tilbuddet med f.eks. økonomisk og juridisk rådgivning, hjemmebesøg, tryghedsopkald m.m. Vi ved, at der bliver brug for alle os sociale aktører i forbindelse med Hjemløsereformen, som vi meget gerne vil støtte op om, både med vores tilbud i Den Blå Paraply og Social Drive Out.

Læs om Social Drive Out på www.dr.dk: "Corona nedlukninger har mange steder skabt stærkere sociale indsatser".

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere