Skip to content

Nyheder

I forbindelse med at vi afholdte et godt besøgt sommermarked - vil vi sige tusind tak til vores sponsore - der gør at vi kan stable sådan et arrangement på benene.

I gør en forskel for Den Blå Paraply og for de gæster der kommer i cafeén.

Tusind tak

Vi er meget taknemmelig for alle de donationer I sender til os.

Den Blå Paraply, vil gerne takke Romalt Aktivitetshal for donation af mad og pant i forbindelse med afviklingen af et Halbal. Fantastisk hvordan I ALTID tænker på os. Tusind tak

Genneralt vil vi gerne takke ALLE jer, der donere jeres pant til Den Blå Paraply. Hver eneste pantflaske/dåse gør en stor forskel for os.
Tusind tusind tak


Den Blå Paraply vil gerne takke Frikirken Randers ungdomsarbejde Skywalkers, for deres donation til Den Blå Paraply på 9065 kr.

Den 10. februar arrangerede de en fodboldturnering, kaldet Charity Cup i Randershallen. Formålet med turneringen, var at sætte fokus på at skabe fællesskab igennem en tiltrækkende fodboldturnering, samt underholdende aktiviteter uden for banen. Turneringens formål er at støtte mennesker med behov, som vi søger dækket gennem frivillige donationer. Visionen er: “Charity Cup eksisterer for at danne netværk mellem unge mennesker gennem fodbold og i fællesskab hjælpe verdens svageste”

Den Blå Paraply var til stede med en lille PR stand, hvor også billederne er fra.

Tusind tak til Skywalkers for jeres kæmpe engagement for at skabe en fantastisk dag for alle deltagerne og for den flotte donation til Den Blå Paraply.

En sjov, herlig og lidt hektisk dag på Den Blå Paraply ☂️

Formiddagen blev brugt på indkøb sammen med Morten - chefen fra Rema 1000, vores fantastiske nabo. Rema donerede i efteråret nogle penge til Den Blå Paraply, til opgradering af vores køkken. Morten og Susanne var derfor i midtbyen og købte STORT ind. Det blev bl.a. til nye gryder, en ny stegegryde, ny røremaskine, kvalitets grydeskeer, dejskraber, paletter, nye kander, brødrister og en masse andre ting. Og så er der endda penge til overs, som skal anvendes på en ny og bedre emhætte. Tusind tusind tak til Rema 1000 for jeres ALTID enorme opmærksomhed og betænksomhed på os i Den Blå Paraply ☂️

Tak for en sjov og anderledes formiddag Morten 😉 Det er uhyre sjældent, at vi køber så stort ind og bruger så mange penge. Vi glæder os til at tage det hele i brug 😊

Vi har været enormt privilegeret i november, ved at mange har tænkt på os

Y’s Men’s klubberne i Randers har tilsammen doneret 25.000 kr., som vi fik overrakt til julemarkedet i Helligåndshuset. Vi siger tusind tak for den enorme store donation.

Lions Club Gudenå har doneret penge til to nye induktionskomfure. Vi vil selvfølgelig også sige Lions tusind tak for den flotte donation.

REMA 1000, vores fantastiske nabo, har doneret 15.000 kr. til opgradering af vores køkken. Vi har bl.a. fået nye gryder til vores nye komfurer. En kæmpestor tak skal selvfølgelig også lyde til REMA og en stor tak for et godt naboskab.

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere