Skip to content

Støttekreds for den Blå Paraply

Den Blå Paraplys Støttekreds blev etableret i 2005, da to af caféens frivillige besluttede sig for, at brugerne skulle have mulighed for endnu flere gode oplevelser. Dengang som nu var Den Blå Paraplys budget begrænset til kun at dække de mest basale driftsudgifter. Der var stor opbakning blandt både brugere og frivillige, som ønskede at støtte op om den gode sag, og med tiden blev familiemedlemmer og andre udefrakommende også medlemmer i Støttekredsen. Da medlemstallet var på sit højeste, var der over 80 støttemedlemmer, et tal vi bestemt regner med at slå i 2024!

Støttekredsen har til formål at støtte og iværksætte forskellige former for aktiviteter til glæde for caféens brugere og frivillige medarbejdere, som der ellers ikke vil være penge til. 

Årene har budt på talrige spændende oplevelser, som samtidig har bragt mennesker endnu tættere sammen og styrket fællesskabet i Den Blå Paraply. Det er f.eks. blevet en fast årlig tradition og et stort tilløbsstykke at tage på en heldagstur, hvor vi besøger en seværdighed eller to og selvfølgelig har masser af tid til sang i bussen, frokost, kaffe, kage og hygge oveni. Turene har blandt andet gået til Samsø, Jyllands Park Zoo, Lille Vildmose og Jesperhus Blomsterpark. Vi finder som regel også på at stoppe op og besøge en smuk kirke på vejen. 

En anden hyggelig tradition, som er opstået, er minigolf i Randers-ugen, der er støttet af Kronjyllands Y's-mens Club, som giver kaffe og kage til de seje spillere. Støttekredsen har også arrangeret foredragsaftener, ofte i forbindelse med fællesspisningen om onsdagen, og som noget nyt arrangerede kredsen en bankoaften i januar 2023, som var velbesøgt og hvem ved, måske er der en ny tradition på vej?

DU har også mulighed for at blive medlem af Støttekredsen. 
Som medlem betaler du et fast årligt beløb på 200 kr. 
Som medlem inviteres du én gang om året til et medlemsmøde i caféen, hvor der bliver redegjort for såvel aktiviteterne i caféen generelt og om Støttekredsens aktiviteter i særdeleshed. 
Du vil også blive tilbudt deltagelse i Støttekredsens aktiviteter til nedsat pris.

Det kræver ikke et kendskab eller tilhørsforhold til Den Blå Paraply for at blive støttemedlem, alle er velkomne! Tag blot fat i en medarbejder eller indbetal 200 kr. på:

Reg.: 7738 Kontonr.: 0003006804.

Husk at anføre navn ved betaling.

Har du blot lyst til at støtte den gode sag og vores mange aktiviteter, så er du også meget velkommen til at indbetale et beløb på ovenstående kontonummer eller kigge ind i caféen. Vi sætter pris på hver en krone! Kunne du tænke dig at bidrage på anden vis, så kontakt os endelig med din idé. Vi får f.eks. lækkert brød fra Mester Jacob i Hadsten. Brødene bliver hentet af et par af Støttekredsens medlemmer hver onsdag aften til stor glæde og gavn for både faste brugere og med tiden også andre borgere fra nærområdet. 

STØT OP OM EN GOD SAG - STØT OP OM VORES STØTTEKREDS


Billeder fra et Støttekreds arrangement med spisning og banko


For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere