Skip to content

Festlig fastelavn

Tusind tak for en velbesøgt fastelavnsfest i Den Blå Paraply ☂️ Dejligt at så mange var med på legen 🤩🥸😻🤡Flotte udklædninger, flot pyntet tønde med indhold med slik og efterfølgende lækre hjemmelavede fastelavnsboller.

Tusind tak for alle der deltog i festlighederne. En særlig stor tak til jer der tog den store tørn i køkkenet både med forberedelserne til middagsmaden og den efterfølgende forberedelse med kaffe og fastelavnsboller.

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere