Skip to content

REMA1000 som sponsor

En sjov, herlig og lidt hektisk dag på Den Blå Paraply ☂️

Formiddagen blev brugt på indkøb sammen med Morten - chefen fra Rema 1000, vores fantastiske nabo. Rema donerede i efteråret nogle penge til Den Blå Paraply, til opgradering af vores køkken. Morten og Susanne var derfor i midtbyen og købte STORT ind. Det blev bl.a. til nye gryder, en ny stegegryde, ny røremaskine, kvalitets grydeskeer, dejskraber, paletter, nye kander, brødrister og en masse andre ting. Og så er der endda penge til overs, som skal anvendes på en ny og bedre emhætte. Tusind tusind tak til Rema 1000 for jeres ALTID enorme opmærksomhed og betænksomhed på os i Den Blå Paraply ☂️

Tak for en sjov og anderledes formiddag Morten 😉 Det er uhyre sjældent, at vi køber så stort ind og bruger så mange penge. Vi glæder os til at tage det hele i brug 😊

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere