Skip to content

Nyt tiltag for at tjene penge til Den Blå Paraply

Hvis der er nogen der kender nogle firmaer der vil donere deres pant flasker – så kig her. Vi kan hjælpe jer af med jeres pantflasker og dåser, samtidig støtter I vores arbejde med at skabe værdige kår for mennesker i udsatte livssituationer. Vi kommer gerne efter aftale og henter jeres pantflasker og dåser. Panten går ubeskåret til Den Blå Paraply – som er en social aktivitetscafe - et alkoholfrit og trygt omsorgsmiljø for mennesker på kanten af samfundet.

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere