Skip to content

Parkering

Fra 1. juni er det kun muligt at holde på ”vores” parkeringspladser, og det kræver en tilladelse. Hvis man holder på de andre parkeringspladser, så risikerer man at få en parkeringsbøde. Vores udlejer har hyret Q-park til at holde øje med parkeringspladsen. Da vi kun har de to pladser, er det vigtigt at disse pladser kun anvendes til gangbesværede eller personer med andre fysiske handicaps. 

Ønsker man at benytte vores parkeringspladser, skal man henvende sig til personalet i cafeen, som så indrapporterer det elektronisk til Q-park. Man får et bevis på, at man må parkere på vores pladser. Tilladelsen gælder KUN til den bil, som tilladelsen er udstedet til.

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere