Skip to content

Tilbud om gratis test for hepatitis B, C og HIV helt uden tidsbestilling i DBP.


Begivenhedsdetaljer


Tirsdag d. 21. maj kl.11.00 – 14.00 Tilbud om gratis test for hepatitis B, C og HIV helt uden tidsbestilling i DBP.
Brugernes Akademi driver i samarbejde med Aarhus Universitetshospital og Region Midtjylland et nyt hepatitis C-smitteopsporingsprojekt, hvor borgere kan blive testet for hepatitis B, C og HIV helt uden tidsbestilling. Hver uge besøger de 2 lokationer i Region Midtjylland. Nu har vi fået tilbuddet.
Om hepatitis C screeningen:
Testen tages ved hjælp af en simpel priktest i fingeren. Herefter drypper de blodet på et lille kort, som indsendes til analyse. Det vil typisk tage 14 dage at få svar på prøven.
Viser det sig at man skulle være smittet, tilbydes borgeren støtte til den medicinsk behandling af projektmedarbejderen fra Brugernes Akademi under hele behandlingsforløbet.
Se opslag på Facebook og på opslagstavlen

For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID\'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.  Læs mere